ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αγάπη που δίνει ελπίδα στο παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου

Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου: Δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού αξίας 31.637 ευρώ στο Παιδοογκολογικό του Μακάρειου

24news team

Σε μια συγκινητική πράξη προχώρησε Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου το οποίο ανακοίνωσε τη δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού αξίας 31.637 ευρώ προς το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου. Στην ανάρτησή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «σε συνεργασία με τη διεύθυνση και το ιατρικό προσωπικό, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν την ασθένεια, παρέχοντάς τους τη φροντίδα και την αγάπη που τόσο πολύ χρειάζονται».

Αυτούσια η ανάρτηση

Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου: Η Αγάπη που Δίνει Ελπίδα στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου 
Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου ανακοίνωσε τη δωρεά Ιατρικού Εξοπλισμού αξίας 31.637 ευρώ προς το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Με την ευλογία του Τριαδικού Θεού και του φίλου του Χριστού, του Αγίου Λαζάρου του Τετραημέρου και Πολιούχου της πόλης Κιτίου και θαυματουργού, οι εκπρόσωποι της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου εξέφρασαν τη βαθιά ταπείνωσή τους και την απεριόριστη αγάπη τους για το πολύτιμο έργο που επιτελεί το Παιδοογκολογικό Τμήμα καθημερινά.

Μέρος των χρήματων που συγκεντρώσαμε, συνολικού ύψους 31.637 ευρώ από το φιλανθρωπικό μας φεστιβάλ "Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας", αποτελούν μια μικρή δωρεά για την υποστήριξη του πολύτιμου έργου του νοσοκομείου. Η προσφορά αυτή αντικατοπτρίζει την πίστη στη δύναμη της αλληλεγγύης και της καλοσύνης που ενώνει την εκκλησία μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου, με επικεφαλής τον κ. Λάζαρο Φιλίππου, Επιστάτη του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, καθώς και εκπρόσωποι του κέντρου ΑμΕΑ "Άγιος Λάζαρος", o φίλος και εθελοντής του Περιβολιού κ. Μάριος Πρίαμος και η οικογένεια του μικρού Σάββα Σάββα.

Ο κ. Γιάννος Ιωάννου, αντιπρόεδρος των εθελοντών του Περιβολιού, με συγκινητικά λόγια εξέφρασε τη στήριξη του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου προς το Παιδοογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης σε αυτήν την πορεία.

Σε συνεργασία με τη διεύθυνση και το ιατρικό προσωπικό, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη στα παιδιά που αντιμετωπίζουν την ασθένεια, παρέχοντάς τους τη φροντίδα και την αγάπη που τόσο πολύ χρειάζονται.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την πρωτοβουλία και εκφράζουμε βαθιά ευγνωμοσύνη προς τη Διεύθυνση και το ιατρικό προσωπικό του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση