ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το come back του Αρχιεπισκόπου: «Όποιου δεν του αρέσει ας πέσει χώρκα του»

«Μερικοί θέλουν την εκκλησία να περιορίζεται μόνο στο Κύριε Ελέησον»

Σε νέες δηλώσεις, «φωτιά», προχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β' σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την πολιτογράφηση του Μαλαισιανού Jho Taek Low και την επέμβαση του για την έκδοση του «χρυσού» του διαβατηρίου. Ανέφερε ότι η εκκλησία θα συνεχίσει να δουλεύει σε όλα τα επίπεδα και τομείς ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά «όποιου δεν του αρέσει ας πέσει χώρκα του»

«Η Εκκλησία της Κύπρου θα είναι και θρησκευτικός οργανισμός και φιλανθρωπικός οργανισμός και πολιτιστικός και εθνικός και θα δουλεύει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, όπως είπα. Κι όποιου δεν αρέσει μπορεί να πέσει χώρκα του»

Αναφερόμενος στις επικρίσεις που δέχεται είπε, "Μερικοί θέλουν την εκκλησία να περιορίζεται μόνο στο Κύριε Ελέησον και τις θείες λειτουργίες και πέραν τούτου τίποτα".

«Αυτή είναι η αποστολή της Εκκλησίας της Κύπρου και αυτή η αποστολή θα συνεχισθεί. Δεν μπορεί η εκκλησία να μην ενδιαφέρεται για το ποίμνιο της. Και θα ενδιαφέρεται πάντα και για τους φτωχούς και για τους πεινασμένους και για τους αρρώστους και για τους μικρούς και για τους μεγάλους και για τους άσημους και τους διάσημους».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X