ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το Christmas Land στη Λάρνακα φωταγωγείται

Δείτε το πρόγραμμα

24news team

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου έφτασε και έχουμε ήδη αρχίσει να ψάχνουμε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα επισκεφθούμε, απολαμβάνοντας τις γιορτινές αυτές ημέρες. 

Ο Δήμος Λάρνακας, λοιπόν, μας προσκαλεί στη δική του Φωταγώγηση Χριστουγεννιάικου Δέντρου και Διακόσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30, στην Πλατεία Ευρώπης, από τον Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα. 

Μικροί και μεγάλοι από τη Λάρνακα, και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που θα υπάρχει, απολαμβάνοντας πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Πιο συγκεκριμένα, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: τη Δημοτική Παιδική Φιλαρμονική, τη Τσβέτα Χριστοφόρου, μετζοσοπράνο & τον Svetlomir Dimitrov στο σαξώφωνο, το Κέντρο Χορευτικών Σπουδών Μαργαρίτας Ανδρέου και η Σχολή Μπαλέτου και Χορογραφίας Αλίκης Περδίου. Επιπρόσθετα, συναυλία με τους Boney M. Xperience θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη διάθεση. 

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00, θα βρίσκεται Άγιος Βασίλης στη Λάρνακα Christmas Land, με τον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να φωτογραφηθούν. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση