ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο στην Πάφο: Το αποτέλεσμα τις νεκροτομής του άτυχου 38χρονου

Πλήρης διατομή της σπονδυλικής στήλης

Διενεργήθηκε σήμερα Τρίτη (22/10) η νεκροτομή επί της σορού του 38χρονου άτυχου βιοπαλαιστή, Kiril Kirov, από την Βουλγαρία ο οποίος έχασε χθες της ζωή του μετά από μετωπική σύγκρουση του του οχήματός του στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα, τα αίτια θανάτου του οφείλονται σε χτυπήματα που προκλήθηκαν από την σύγκρουση με αποτέλεσμα να υποστεί πλήρη διατομή της σπονδυλικής στήλης και του νωτιαίου μυελού. Ακόμη ο 38χρονος υπέστη κακώσεις στην κεφάλι το σώμα καθώς και τα ζωτικά του όργανα.

Υπενθυμίζεται οτι γύρω στις 09:00 χθές Δευτέρα το πρωί  στον κύριο δρόμο Αρχιμανδρίτας - Κουκλιών όχημα τύπου βαν το οποίο οδηγείτο από τον Κυρίλ Κυρόβ 38 ετών από την Βουλγαρία μόνιμο κάτοικο Λευκωσίας σε μια δεξιόστροφο στροφή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα τύπου διπλοκάμπινου το οποίο οδηγούσε 42χρονος Ε/κ.

Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου. Ο 38χρονος υπέκυψε στα τραύματα του ενώ ο 42χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση .

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ενώ ο 42χρονος οδηγός του άλλου οχήματος φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση