ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρήνος για τον άτυχο Γιώργο - Τι έδειξε η νεκροτομή επί της σορού του

Μαύρα χριστούγεννα για την οικογένεια

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 44χρονου, Γιώργου Φούλια, από το Καϊμακλί, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής (27/12) σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Πέρα Χωρίο Νήσου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και τα ευρήματά της δείχνουν ότι ο θάνατος του άτυχου Γιώργου προήλθε από κάκωση σώματος και ζωτικών οργάνων

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 18:00, στην λεωφόρο Λεμεσού, στο Πέρα Χωρίο, όπου ο 44χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο κατευθυνόμενος προς Λευκωσία, έχοντας ως συνοδηγό τον 6χρονο υιό του.

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Πέρα Χωρίο, 20χρονη, με συνοδηγό 21χρονη.

Στην νεαρή οδηγό, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης στο οποίο η ένδειξη ήταν μηδενική. Σημειώνεται ότι ούτε η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Όσον αφορά το παιδί, το οποίο επέβαινε στο όχημα με τον πατέρα του, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X