ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 29χρονου

Παρασύρθηκε από όχημα

24news team

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 29χρονου Σέρβου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/9) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής ο θάνατός του προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

Θυμίζουμε πως οι Αρχές διερευνούν υπόθεση ανθρωποκτονίας και πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης. Για τον θάνατο του 29χρονου, η Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα, ηλικίας 34 και 39 ετών και τελούν υπό τριήμερη προσωποκράτηση.

Ο καβγάς που εξελίχθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το θύμα βρισκόταν σε μπυραρία μαζί με τη φίλη του, με την οποία κατά την διάρκεια της νύχτας ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.

Οι δύο συλληφθέντες, επενέβησαν και άρχισαν να επιτίθονται στον Σέρβο, ο οποίος στην προσπάθεια να τους ξεφύγει, εισήλθε σε δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί θανάσιμα από όχημα που οδηγούσε 29χρονος Ελληνοκύπριος.

Το θύμα του θανατηφόρου, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Όπως είχε δηλώσει ο βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστας Μιχαήλ, «έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα, το θύμα είχε δεχθεί επίθεση από δυο πρόσωπα στο πεζοδρόμιο, έξω από μπυραρία και στη συνέχεια το θύμα εισήλθε στον παραλιακό δρόμο με αποτέλεσμα να κτυπηθεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος».

Οι συλληφθέντες παραδέχθηκαν ότι είχαν έρθει σε διαπληκτισμό με το θύμα, ωστόσο αρνούνται ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατό του.

Εξάλλου ο 29χρονος οδηγός που παρέσυρε τον Σέρβο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, είχε συλληφθεί (σ.σ αφέθηκε ελεύθερος) για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση