ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπ. Άμυνας για θάνατο ΣΥΟΠ: «Θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν»

Τι απάντησε για ενδεχόμενη παραίτησή του

24news team

Για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ, μίλησε ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης.

«Δυστυχώς όπως γνωρίζετε, χθες, απεβίωσε ο ΣΥΟΠ Παναγιώτης Γιαννιός, μετά από άλμα που πραγματοποίησε από ελικόπτερο σε προγραμματισμένη δραστηριότητα την περασμένη Δευτέρα», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια ο κος. Πετρίδης είπε: «Το τραγικό γεγονός έρχεται να προστεθεί στα άλλα δύο που σημειώθηκαν του τελευταίους 13 μήνες και έχει συγκλονίσει την οικογένεια της Εθνικής Φρουράς, το Υπουργείο Άμυνας αλλά και εμένα προσωπικά».

«Από την πρώτη στιγμή έχουν διαταχθεί έρευνες τόσο από την Εθνική Φρουρά όσο και από την Αστυνομία για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης» προσθέτοντας, «καταλαβαίνω την αγωνία των πολιτών αλλά και την ισχυρή επιθυμία όλων να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην συμβεί ξανά κάτι ανάλογο».

«Ως Υπουργός Άμυνας, σας διαβεβαιώνω πώς δεν θα υπάρξουν εκπτώσεις», σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη ο Υπουργός Άμυνας ανέφερε πώς δεν μπορεί να εισέλθει σε λεπτομέρειες που να αφορούν τα γεγονότα, «να είστε βέβαιοι ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί και όπου υπάρχουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κος. Πετρίδης.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του, ο Υπουργός Άμυνας απάντησε: «Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ξεκάθαρος και να αντιμετωπίζω οποιαδήποτε κατάσταση με υπευθυνότητα. Δεν έχω θέσει την παραίτησή μου αλλά είναι πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X