ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι άφησε πίσω της η πυρκαγιά στη Λεμεσό

Πάλευαν για τέσσερις ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο

Υπό έλεγχο τέθηκε χθες βράδυ η φωτιά που ξέσπασε μεταξύ των χωριών Βάσας Κοιλανίου, Ομόδους και Ποταμιού, καίγοντας τέσσερα εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων, ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη αποθήκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 17:00, σε δύσβατη περιοχή, και για την κατάσβεση της εργάστηκαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα της υπηρεσίας, δυο του Τμήματος Δασών και ένα του Ταμείου Θήρας.

Η φωτιά έκαψε περίπου τέσσερα εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων, ενώ μια αποθήκη υπέστη εκτεταμένες ζημιές μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Γύρω στις 21:00 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν στην περιοχή δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση του ενδεχόμενου αναζωπυρώσεων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, νωρίς το πρωί αναμενόταν να ενεργοποιηθούν τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας για "ρίψεις ασφαλείας".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X