ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον χαμό της Ιόλης Χατζηλύρα - «Θα είσαι με την μητέρα σου»

Οι αναρτήσεις φίλων της στο Facebook

Θλίψη και σοκ για τον χαμό της άτυχης Ιόλης Χατζηλύτρα που έχασε την ζωή της στο πολυσύχναστο πάρκο Kalinga της Αυστραλίας το πρωί της Τετάρτης.

Ο θάνατός της φέρεται να είναι δολοφονία αφού όπως δηλώνει ο αστυνομικός Τιμ Τρεσίζε που μετέχει στις έρευνες, δεν ήταν εντελώς ντυμένη και φαίνεται ότι ορισμένα από τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν ανακατευτεί και αφαιρεθεί «έγιναν προσπάθειες να κρυφτεί το πού ήταν το πτώμα μέσα στους θάμνους»

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν την Ιόλη μέσα από αναρτήσεις τους στο προφίλ της στο Facebook αναφερόμενοι στο πόσο γλυκός άνθρωπος ήταν και ότι τώρα θα είναι με την μητέρα της.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει απόλυτα. Κανένας δεν θα έπρεπε να το περνάει αυτό. Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφό μου κορίτσι. Ξέρω ότι η μαμά σου θα είναι εκεί για σένα»

 

Ο αδερφός της 26χρονης περιέγραψε στην εφημερίδα «Brisbane Times» το σοκ και τη θλίψη του αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της αδερφής του, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.

«Εάν είχα μια ευκαιρία να της μιλήσω ξανά, θα της έλεγα ότι της έλεγα πάντα, και αυτό είναι να προσέχει τη ζωή της. Ήταν μια ευγενική ψυχή, απλώς απομακρύνθηκε», συμπλήρωσε. 

Εξήγησε ότι δεν είχαν συχνή επαφή με την αδερφή του τα τελευταία χρόνια, αφού «είχε υιοθετήσει έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής και έγινε απόμακρη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X