ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαραγμός για τον Γιώτη: «Γιατί λεβέντη μου... να ξέρεις εννά σε καρτερώ»

Άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο

24news team

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Παναγιώτη Ευαγγέλου, 30 ετών, από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου, γύρω στις 06:45 το πρωί της Δευτέρας 20/9.

Ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής με τα χρώματα της Ελπίδας Λιοπετρίου, καταλείπει σύζυγο και ανήλικο κοριτσάκι. Με ανακοίνωσή της η εν λόγω ομάδα γνωστοποίησε πως ο αριθμός της φανέλας που φορούσε, ο άτυχος 30χρονος, ως ένδειξη τιμής θα αποσυρθεί.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα ενός φίλου του Παναγιώτη, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει πως ο κολλητός του δεν είναι πλέον στη ζωή. «Ρε ττακκουριμένε μου που εβιάστηκες να πάεις; γιατί ρε Γιώτη μου γιατί λεβέντη μου; ποιον ενα πιάνω το πρωί τηλέφωνο να τον ξυπνήσω να πάμε δουλεία...», αναφέρει μεταξύ άλλων το σπαρακτικό μήνυμα.

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο  άτυχος Παναγιώτης 

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο 30χρονος που έχασε τη Δευτέτρα το πρωί τη ζωή του σε οδικό δυστύχημα στο Φρέναρος.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέφερε ότι «σήμερα σημειώθηκε θανατηφόρα οδική σύγκρουση με θύμα τον Παναγιώτη Ευαγγέλου, 30 ετών από το Αυγόρου».


Πρόσθεσε ότι «το θύμα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Φρενάρους – Αυγόρου στο Φρέναρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να εισέλθει σε περιφραγμένο περιβόλι και να συγκρουστεί σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο 30χρονος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε ακόμα ότι «το θύμα δεν ήταν προσδεμένο με τη ζώνη ασφαλείας του οχήματος του».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση