ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον άδικο χαμό της Ραφαέλλας (pic)

Πώς σημειώθηκε η νέα τραγωδία

Στην ατελείωτη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου συγκαταλέγεται η 24χρονη Ραφαέλλα Παττίχη η οποία έχασε τη ζωή της σε νέο θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη γύρω στις 16:20 το απόγευμα της Τρίτης (21/1), στο δρόμο Αυγόρου - Λιοπετρίου. Στα μαύρα ντύθηκαν η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης νεαρής η οποία έσβησε τόσο αναπάντεχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ρεπόρτερ του 24news Μαρινέλας Παναγιώτου, η 24χρονη δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ το σημείο του δρόμου όπου η ίδια έχασε τον έλεγχο του όχηματος της βρίσκεται σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι γεγονός που φαίνεται να καταδεικνύει μεγάλη ταχύτητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος της.

Πώς σημειώθηκε η νέα τραγωδία

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου, η νεαρή έχασε τον έλεγχο, παρεξέκλινε της πορείας της και αφού ανατράπηκε επανειλημμένως, κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της κοπέλας, η οποία με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο της.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X