ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλουν πίσω την τέφρα του παιδιού τους – Δίνεται αμοιβή

«Ελπίζουμε πως ο κλέφτης έχει αισθήματα»

Το ζεύγος , από το όχημα του οποίου κλάπηκε κουτί που περιείχε τη τέφρα του παιδιού του, απευθύνει έκκληση προς το κοινό για βοήθεια έτσι ώστε να εντοπιστεί.

Η Αστυνομία, από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την κλοπή, ξεκίνησε έρευνες ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί.

Από το όχημα κλάπηκαν και χρήματα, ωστόσο το ζεύγος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά και επιθυμεί να του επιστραφεί μόνο η τέφρα του παιδιού του. 

Μάλιστα, δίνεται αμοιβή για όποιον βοηθήσει. 

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ζεύγος αλλοδαπών που έφτασε στην Κύπρο για διακοπές και είχε σκοπό να ρίξει την τέφρα του παιδιού του, σε θάλασσα στην Λεμεσό.

Tο παιδί τους απεβίωσε πρόσφατα, σε ηλικία 19 ετών.

Με ανάρτηση τους σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι γονείς ζητάνε τη βοήθεια από το κοινό για να εντοπιστεί το κουτί με την τέφρα του νεκρού παιδιού τους:

Λήστεψαν το αυτοκίνητό μας χτές, στο πάρκινγκ δίπλα στο “ΚΑΛΥΜΝΟΣ BEACH”. Μέσα σε μια από τις κλοπιμαίες τσάντες βρισκόταν ένα ξύλινο κουτί με τις στάχτες του γιού μας που πέθανε πριν 5 μήνες. Στο κουτί έγραφε το όνομα του γιού μας “DENNIS” και την ημερομηνία 2000-2019.

Ελπίζουμε πως ο κλέφτης έχει αισθήματα και θα μας επιστρέψει το κουτί. Μπορεί κάποιος να το βρει πεταμένο στον δρόμο.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ: 0046 767642236

Η ΣΤΟ EΜΑΙL: kingabartek@outlook.com

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΕΙ.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο Κάλυμνος. 

Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να πάρουμε πίσω τον γιο μας!!!

ΜΑΜΑ & ΜΠΑΜΠΑΣ

Το χρονικό της υπόθεσης

Την κλοπή ενός ξύλινου κουτιού που περιέχει την τέφρα του νεκρού παιδιού του κατήγγειλε στην Αστυνομία ζεύγος επισκεπτών στην Κύπρο, απευθύνοντας έκκληση προς το κοινό για παροχή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το κουτί κλάπηκε μεταξύ των ωρών 5:00 και 5:20 το απόγευμα της Παρασκευής (27/12), από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος τουριστών, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του ξύλινου κουτιού που έχει κλαπεί ή και οτιδήποτε για την αναφερόμενη κλοπή, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805700 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγγελίας της Αστυνομίας «Αστυνομία Κύπρου».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση