ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλουν να είναι σίγουροι για το παράξενο εύρημα

Στάληκε για εξετάσεις το αντικείμενο που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Δεν αφήνει στοιχείο και τεκμήριο, πλέον, η Αστυνομία να περάσει απαρατήρητο, την στιγμή που οι πληροφορίες φτάνουν «βροχή», σε σχέση με τον καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνο, Νίκο Μεταξά. Το παράξενο εύρημα, το οποίο σόκαρε, αρχικά, όλους, όταν ανασύρθηκε από την «Κόκκινη Λίμνη», εστάλη αμέσως για εξετάσεις, ενώ και η καταγγελία για την βαλίτσα έξω από εστιατόριο στο Δάλι εξετάζεται προσεκτικά από το ΤΑΕ Λευκωσίας.


Επιστρέφει στην «Κόκκινη Λίμνη» το σόναρ


Εκ πρώτης, άσχετο εύρημα

Το μακρύ ξύλο, στο οποίο υπήρχαν τυλιγμένα κάποια σφουγγάρια και ένα χαλί, το οποίο ανασύρθηκε από την «Κόκκινη Λίμνη» το μεσημέρι της Τετάρτης, φαίνεται ότι δεν παραμελήθηκε από την Αστυνομία. Παρά την αρχική εκτίμηση ότι δεν φαίνεται να συνδέεται με την υπόθεση των εγκλημάτων, όπως πληροφορούμαστε, εστάλη από την πρώτη στιγμή για εξετάσεις.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι εξετάσεις που έγιναν, ενισχύουν την αρχική εκτίμηση των αρχών, ότι, δηλαδή, εκ πρώτης όψεως, δεν συνδέεται με την υπόθεση, βάσει της ίδιας πληροφόρησης.

Εξετάζεται η καταγγελία για το Δάλι

Την Τετάρτη, μια καταγγελία σε σχέση με την υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πολίτης». Η ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Δάλι, ανέφερε ότι κατά τον μήνα Φεβρουάριο, είχε εντοπίσει μια βαλίτσα μέσα σε κάδο απορριμμάτων έξω από το εστιατόριό της. Στην προσπάθειά της να την σηκώσει, δεν τα κατάφερε, καθώς η βαλίτσα, όπως είπε, ήταν αρκετά βαριά. Επίσης, οι υποψίες της ενισχύθηκαν όταν ένα πρόσωπο που έμοιαζε στον Νίκο Μεταξά, είχε επισκεφθεί το εστιατόριό της, μαζί με παρέα, για φαγητό.

Η Αστυνομία, από πλευράς της, άρχισε την εξέταση της καταγγελίας, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται εκ πρώτης όψεως να μην υπάρχει σύνδεση των γεγονότων.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην σκηνή των ερευνών στην «Κόκκινη Λίμνη», ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είπε, μεταξύ άλλων, ότι η πιο πάνω καταγγελία αξιολογείται και, όπως συμβαίνει με όλες τις πληροφορίες που φτάνουν στην Αστυνομία, τίθενται προτεραιότητες και αποφασίζονται τα περαιτέρω βήματα.

Στο μικροσκόπιο οι τηλεφωνικές κάρτες

Ο 35χρονος, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος μέσω της τεχνολογίας, ως προς την προσέγγιση των θυμάτων του, είχε σχέσεις με πάνω από 30 γυναίκες, τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει θέσει από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιό του τις συσκευές του και τους τα προφίλ του σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το χρονικό πλαίσιο της δράσης του και να εξακριβωθεί η τύχη όλων των γυναικών με τις οποίες συνομιλούσε.

Ουδέν νεότερο από τις λίμνες

Κι ενώ οι έρευνες στις λίμνες Μεμί του Ξυλιάτου και του παλαιού μεταλλείου Κοκκινοπεζούλας στο Μιτσερό βρίσκονται σε εξέλιξη για 26η μέρα, φαίνεται ότι υπάρχει στασιμότητα, με τον εντοπισμό των αναζητούμενων σορών να μην επιτυγχάνεται.

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, η πληροφόρησή μας ήταν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά αποτελέσματα από την σάρωση του βυθού στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, όπου ο 35χρονος υπέδειξε ότι πέταξε την σορό της 6χρονης Sierra Graze. 

Το σκηνικό παραμένει το ίδιο, όσον αφορά και την «Κόκκινη Λίμνη» του Μιτσερού, όπου αναζητείται η τρίτη ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, περιέχει την σορό της Maricar Valdez.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση