ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Θάνατος 52χρονης με κορωνοϊό: «Κενό» από την νεκροτομή

Δεν είχε εμφανίσει βαριά συμπτώματα

24news team

Δυστυχώς, δεν έδωσε απαντήσεις για τον θάνατο της 52χρονης γυναίκας από την Πάφο η νεκροτομή επί της σορού της που διενεργήθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12). Η άτυχη γυναίκα, είχε νοσήσει από κορωνοϊό και εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από τον γιο της, την προηγούμενη ημέρα.

Σημειώνεται ότι η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και λήφθηκαν δείγματα ώστε να σταλούν για τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν «απαντήσεις» για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της 52χρονης.

Δεν είχε βαριά συμπτώματα

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου 52χρονης γυναίκας η οποία είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και ήταν σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Την άτυχη γυναίκα, εντόπισε νεκρή εντός του σπιτιού της στην Πάφο, ο γιος της το μεσημέρι της Τετάρτης (8/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news η θανούσα, φαίνεται να είχε επισκεφθεί νοσοκομείο αφότου προσβλήθηκε από τον ιό, ωστόσο, λόγω του ότι δεν είχε αναπτύξει βαριά συμπτώματα, της υποδείχθηκε όπως μείνει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Θάνατο από παθολογικά αίτια διερευνά η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση θανάτου από παθολογικά αίτια, ενώ η εγκληματική ενέργεια είχε αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή αφού η 52χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή πληγές.

Ήθελε νεκροτομή η Αστυνομία, συμφώνησε η οικογένεια

Σημειώνεται ότι λόγω της ηλικίας της άτυχης γυναίκας, η Αστυνομία επιθυμεί να διενεργηθεί νεκροτομή στη σορό της 52χρονης με την οικογένειά της να δίνει τη συγκατάθεσή της, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Σκοπός είναι, να μην πλανάται οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τα αίτια θανάτου της 52χρονης.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση