ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Πάφου: Μοιραία τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της άτυχης Ανδρούλας

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

24news team

Διενεργήθηκε την Τρίτη (21/12) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Ανδρούλας Παπαχριστοφόρου, από τον Ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους. Η 60χρονη θυμίζουμε ότι έχασε τη ζωή της στην Πάφο, όταν παρασύρθηκε από όχημα, ενώ κινείτο πεζή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε πολυτραυματισμό, ένεκα τροχαίου δυστυχήματος. Σημειώνεται ότι λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Για την υπόθεση συνελήφθη 44χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την άτυχη 60χρονη στον θάνατο, ενώ μάλιστα στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή. 

Υπό κράτηση ο 44χρονος 

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 44χρονου κατοίκου της συνοικίας Μουτάλου που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα την 60χρονη Αντρούλλα Παπαχριστοφόρου.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον εξεταστή της υπόθεσης, Λοχία της Τροχαίας Πάφου ο 44χρονος ύποπτος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι η πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, εγκατάλειψη της σκηνής, καθώς και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Πώς εντοπίστηκε το όχημα

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, στο χώρο που συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο εντοπίστηκε εσωτερικό κάλυμμα του φτερού του αριστερού τροχού οχήματος ιδίου τύπου με το όχημα που ενεπλάκη στην θανατηφόρα οδική σύγκρουση. Επίσης έξω από το σπίτι του υπόπτου απουσίαζε από το αυτοκίνητο το κάλυμμα καθώς και ο μπροστινός προφυλακτήρας.

Στο Δικαστήριο στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας αναφέρθηκε πως εκτός από τις εικόνες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει κατάστημα της περιοχής, οι ανακριτικές αρχές κατέχουν μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα που αναγνώρισε τον ύποπτο ως τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε τελικά θανάσιμα την 60χρονη γυναίκα. Το όχημα εντοπίστηκε, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, έξω από την οικία 44χρονου, ο οποίος εκτελούσε σε αυτό εργασίες επιδιόρθωσης.

Το όχημα παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, για να τύχει επιστημονικών εξετάσεων. Ο 44χρονος παραδέχτηκε επίσης πως το όχημα ανήκει σε ομογενή το οποίο οδηγούσε ο ίδιος τις τελευταίες δέκα ημέρες αφού επρόκειτο να το αγοράσει. Αρνείται ωστόσο ότι το οδηγούσε ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής.

Το τροχαίο

Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.15μ.μ. της 19ης Δεκεμβρίου, στην οδό Πριάμου στην Πάφο, με θύμα την Ανδρούλλα Παπαχριστοφόρου, 60 ετών, από την Πάφο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 60χρονη φέρεται να παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν πεζή στον πιο πάνω δρόμο. Μετά το τροχαίο, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή του τροχαίου, αφήνοντας την 60χρονη αβοήθητη.

Η 60χρονη μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου γύρω στις 11.30μ.μ. υπέκυψε στα τραύματά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση