ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λευκωσίας: Ελεύθερη η 44χρονη οδηγός από τη Λεμεσό

Είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων

24news team

Η 44χρονη οδηγός, που παρέσυρε με το όχημά της τον 64χρονο Ιωσήφ Αλεξιάδη, ο οποίος κινείτο πεζός στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζιωσήφ, στο Στρόβολο είχε συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την τραγωδία.

Στην οδηγό, θυμίζουμε ότι είχε διενεργηθεί εξέταση αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η Αστυνομία την έθεσε υπό σύλληψη, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αφού έπρεπε να ξεκαθαριστεί κατά πόσο έφερε ευθύνη η όχι.

Σημειώνεται ότι, γύρω στις 20:15 το βράδυ της Δευτέρας (20/7) η 44χρονη αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να κληθεί εκ νέου στο Τμήμα για κατάθεση. Όπως μας αναφέρθηκε πάντως από αρμόδιο πρόσωπο της Αστυνομίας, δεν πρόκειται να συλληφθεί ξανά.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει να διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Το τροχαίο:

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Δευτέρα (20/7) στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Ιωσήφ Αλεξιάδης, 64 ετών. 

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.45μ.μ., στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζιωσήφ, στο Στρόβολο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τον 64χρονο, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει, πεζός το δρόμο. 

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X