ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λεμεσού: Σε σοκ η 58χρονη οδηγός

Δεν εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης εναντίον της

24news team

Σε κατάσταση σοκ, νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική η 58χρονη οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του μοτοσικλετιστή, Γιώργου Χαρίτου.

Αρχικά, η 58χρονη που τραυματίστηκε ελαφρά από το ατύχημα, είχε μεταφερθεί για εξετάσεις στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού μαζί με τον 35χρονο συνοδηγό της, ο οποίος στην συνέχεια έλαβε εξιτήριο. Η 58χρονη λόγω του ότι φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να μην αισθάνεται πολύ καλά, μεταφέρθηκε στην ιδιωτική κλινική για νοσηλεία. 

Να σημειωθεί ότι εναντίον της 58χρονης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο ωστόσο, προς το παρόν δεν εκτελέστηκε, λόγω της κατάστασής της. Στην οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο:

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα ο 35χρονος Γιώργος Χαρίτου, όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 58χρονη στα Πολεμίδια.

Όπως ανέφερε στη σκηνή ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 15:45 στην οδό Συνεργατισμού, όταν η 58χρονη επιχείρησε με το όχημα της «να εξέλθει ανοικτού χώρου και να κατευθυνθεί βόρεια σε πλυντήριο οχημάτων».

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πρόσθεσε, το αυτοκίνητο ανέκοψε την ελεύθερη πορεία του μοτοσικλετιστή, ο οποίος εκτινάχθηκε και κατέληξε στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ερωτηθείς σχετικά ο υπεύθυνος της Τροχαίας ανέφερε πως, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι ο 35χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος και ενδεχομένως να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

Σε σχέση με το κατά πόσο παρουσιάζεται πρόβλημα στον συγκεκριμένο δρόμο, όπου σημειώνονται συχνά θανατηφόρα και σοβαρά τροχαία, ο κ. Μιχαήλ είπε πως «ο δρόμος δεν έχει οποιοδήποτε θέμα όσον αφορά τη σήμανση ή την επίστρωση, είναι θέμα ανθρώπινου παράγοντα».

Στην οδηγό έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ αναμενόταν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση