ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Δραματική έκκληση για τα βρέφη της άτυχης Κατερίνας

«Δεν θα έχουν την πολυτέλεια να ξαναπούν την λέξη μαμά»

24news team

Έφυγε για την γειτονία των αγγέλων η 18χρονη Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/9) στον κύριο δρόμο στον Κυβίδων – Καντού.

Θυμίζουμε ότι εντός του οχήματος, επέβαιναν ο 21χρονος οδηγός και η 18χρονη συμβία του. Η άτυχη Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό, μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 17 και 5 μηνών έχασε τη ζωή της ακαριαία στην άσφαλτο, μετά την σύγκρουση.


Θανατηφόρο Λεμεσού: Δεν κυοφορούσε τελικά η 18χρονη Κατερίνα


Πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι η 18χρονη κυοφορούσε και το τρίτο της παιδί, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στην παρουσία του ιδιώτη Ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη. Θυμίζουμε ο θάνατος της άτυχης μητέρας δύο παιδιών, οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Έκκληση για τα δύο βρέφη:

Στην σελίδα του Facebook «Let’s be better people» γίνεται έκκληση για τα δύο παιδάκια της άτυχης Κατερίνας.

«Η αγαπημένη Κατερίνα έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της δυο παιδάκια στην τρυφερή ηλικία των 17 μηνών το αγοράκι και 5 μηνών το κοριτσάκι, τα οποία δεν θα έχουν την πολυτέλεια να ξαναπούν την λέξη "Μαμά". Μια λέξη που για τους περισσότερους είναι αυτονόητη... Όσοι την γνώριζαν ξέρουν ότι επρόκειτο για ένα ευγενικό, ευαίσθητο και καλοσυνάτο κορίτσι που δυστυχώς στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε να απολαύσει όλα όσα της άξιζαν σε αυτή τη ζωή. Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τα δυο της παιδάκια με οποιοδήποτε τρόπο, είτε πρόκειται για υλικά αγαθά, είτε με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε παρακαλώ επικοινωνήσετε στο:

99899266 - Δώρα Παναγιώτου ή στο 96864243 - Εύα Σταυρινού (αδερφή της αποθανούσας)».

Παραπέμπεται ενώπιον δικαιοσύνης ο 21χρονος οδηγός:

Η Αστυνομία, ολοκληρώνει τις έρευνες σχετικά με το φοβερό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της 18χρονης και ο 21χρονος οδηγός του οχήματος, αναμένεται να παραπεμφθεί ενώπιον δικαιοσύνης. 

Οι ανακριτές αναμένουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις του 21χρονου, ενώ θυμίζουμε ότι ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού σε δηλώσεις, υπογράμμισε ότι για ακόμα μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς οι προκαταρκτικές εξετάσεις δείχνουν αυξημένη ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ φαίνεται να μην έγινε χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι ούτε ο οδηγός, ούτε η άτυχη Κατερίνα, έφεραν ζώνες.


Θανατηφόρο Λεμεσού: Με τσιμέντα μέσα στο αυτοκίνητο


Θυμίζουμε επίσης ότι, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, διαπιστώθηκε πως, εντός του αυτοκινήτου του 21χρονου, υπήρχαν τσιμέντα. Οι Αρχές διερευνούν κατά πόσο ήταν αυτά που «ανάγκασαν» τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, αλλάζοντας το κέντρο βάρους και γι' αυτό ακολούθησε αυτή την τρελή πορεία πριν καταλήξει σε περιτοίχισμα οικίας, ή αν υποβοήθησαν στην ανεξέλεγκτη πορεία, αφότου ο 21χρονος είχε χάσει τον έλεγχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση