ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λεμεσού: Με τσιμέντα μέσα στο αυτοκίνητο

Διερευνάται ο ισχυρισμός του σκασμένου λάστιχου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εξετάσεις της Τροχαίας για το φοβερό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/9) στον κύριο δρόμο στον Κυβίδων – Καντού.

Θυμίζουμε ότι εντός του οχήματος, επέβαιναν ο 21χρονος οδηγός και η 18χρονη συμβία του, η οποία μάλιστα εγκυμονούσε. Η άτυχη Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό, μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 17 και 5 μηνών έχασε τη ζωή της ακαριαία στην άσφαλτο, μετά την σύγκρουση.

Όπως διαπιστώθηκε, εντός του αυτοκινήτου του 21χρονου, υπήρχαν τσιμέντα. Οι Αρχές διερευνούν κατά πόσο ήταν αυτά που «ανάγκασαν» τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, αλλάζοντας το κέντρο βάρους και γι' αυτό ακολούθησε αυτή την τρελή πορεία πριν καταλήξει σε περιτοίχισμα οικίας, ή αν υποβοήθησαν στην ανεξέλεγκτη πορεία, αφότου ο 21χρονος είχε χάσει τον έλεγχο. 

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο, ανατράπηκε σε έναν ευθύ δρόμο.


Απόπειρα φόνου εγκυμονούσας: «Εν τούτο που την έπαιξα»


Ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ισχυρίστηκε ότι είχε σκάσει το λάστιχο του οχήματος, κάτι που διερευνάται αν αυτό συνέβη πριν ή μετά την ανατροπή του.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, αφού ολοκληρώνονται οι εξετάσεις της Τροχαίας και θα αποφασιστεί εάν θα κατηγορηθεί  για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και άλλων εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο 21χρονος, δεν έχουν εκδοθεί. 

Το τροχαίο

Σύμφωνα με την τροχαία Λεμεσού, η Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό έχασε τη ζωή της όταν το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας.

Ο 21χρονος οδηγός, που είχε ως συνοδηγό τη 18χρονη συμβία του και κατευθυνόταν νότια στον κύριο δρόμο Κυβίδων – Καντού και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα ν’ ανατραπεί διαδοχικά σε παρακείμενο χωράφι και να κτυπήσει σε περιτείχισμα.

Η 18χρονη εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο τον θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.

Από τον οδηγό λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο ανθρώπινος παράγοντας «υπέγραψε» την τραγωδία

Ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού σε δηλώσεις του για τη νέα τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο, υπογράμμισε ότι για ακόμα μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς οι προκαταρκτικές εξετάσεις δείχνουν αυξημένη ταχύτητα του αυτοκινήτου, ενώ φαίνεται να μην έγινε χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι ούτε ο οδηγός, ούτε η άτυχη Κατερίνα, έφεραν ζώνες.

Έγκυος η 18χρονη μητέρα

Νεκρή ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του οχήματος, η 18χρονη Κατερίνα Χαραλάμπους από τη Λεμεσό, μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 17 και 5 μηνών.

Η τραγωδία δεν τελειώνει εδώ, μιας και η άτυχη Κατερίνα σε λίγους μήνες θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι.

Οδηγός του οχήματος ο 21χρονος συμβίος της, ο οποίος τραυματίστηκε. Ο 21χρονος φέρει τραύμα στον πνευμοθώρακα και κατάγματα δεξιών πλευρών.

Νεότερη ενημέρωση: Θανατηφόρο Λεμεσού: Δεν κυοφορούσε τελικά η 18χρονη Κατερίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X