ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να και ο πρώτος θάνατος από ατύχημα με πατίνι»

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Η 48χρονή Izabela Zofia Iwanska, απο την Πολωνία, έχασε τη ζωή της σε νέο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου, στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό.

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε απο όχημα που οδηγούσε 35χρονος απο τη Βουλγαρία, ο οποίος σύμφωνα με τον διευθυντή τροχαίας Αρχηγείου, Γιάννη Γεωργίου, φέρεται να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

«Δυστυχώς παρόλες τις εκκλήσεις μας και τις παραινέσεις προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν υπεύθυνα εντούτοις σήμερα πάλι είχαμε άλλο ένα θανατηφόρο δυστύχημα», είπε ο κ. Γεωργίου.

Το θύμα, συνέχισε, φαίνεται να είχε στην κατοχή του ηλεκτρικό σκούτερ (πατίνι) «αλλα ακόμη δεν ξέρουμε αν το οδηγούσε ή εάν το έφερε μαζί της».



Η 48χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Απο τις εξετάσεις φαίνεται πως ο οδηγός είναι κάτοχος μαθητικής άδειας οδηγού και να μην καλύπτόταν το όχημα του από ασφάλεια.

Σε έλεγχο αλκοτέστ βρέθηκε θετικός αλλά εντός των ορίων και συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

«Να και ο πρώτος θάνατος από ατύχημα με πατίνι»

Το τραγικό περιστατικό σχολιάστηκε καυστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι θρηνήσαμε θύμα τροχαίου με πατίνι, με τον οδηγό όπως προαναφέραμε να είναι κάτοχος μαθητικής άδειας.

«Να και ο πρώτος θάνατος από ατύχημα με πατίνι. Ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου με μαθητική άδεια. Πριν 5 μήνες σε άλλο θανατηφόρο 83χρονος οδηγούσε με μαθητική άδεια. Αλλά φταίει ο ανθρώπινος παράγοντας! Όχι που είσαστε ανύπαρκτοι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X