ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα μας κάνει... χαλάστρα με βροχές ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα;

Θα πετάξουμε χαρταετό με βροχές την Καθαρά Δευτέρα;

Μια ανάσα μας χωρίζει από την Καθαρά Δευτέρα. Κι αν διερωτάστε, τι καιρό θα έχουμε το 24news ρώτησε μετεωρολόγο ο οποίος μας διαφωτίζει... Σύμφωνα με τον ίδιο, ο καιρός δεν θα μας κάνει... χαλάστρα με βροχές και καταιγίδες. 

Σύμφωνα πάντοτε με τις πρώιμες προβλέψεις, αναμένεται να είναι κυρίως αίθριος.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή και το Σάββατο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει παροδικά χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη, παραμένοντας όμως λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 50 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X