ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά τα οχήματα απαγορεύεται να κυκλοφορούν στον αυτοκινητόδρομο

Οι δρόμοι όπου εκτελούνται εργασίες

Η πρωινή αναφορά για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο δεν καταγράφει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Ωστόσο εργασίες, που διεξάγονται σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου, πιθανόν να προκαλέσουν κάποια μικροπροβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Μεταξύ των ωρών 06:00 - 13:00 εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος στο τμήμα του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στην μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, καθώς και στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζουμε το σχετικό διάταγμα που εξέδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου και τέθηκε σε ισχύ από τις 12 Ιουλίου, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες της Κυριακής. Το διάταγμα θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις 26 Ιουλίου 2020.

Σύμφωνα με το διάταγμα, μεταξύ των ωρών 9π.μ. - 1μ.μ. και 4μ.μ. – 8μ.μ., των Κυριακών 19 και 26 Ιουλίου, απαγορεύεται η διακίνηση αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων, στους αυτοκινητόδρομους, καθώς και στους υπεραστικούς δρόμους Λευκωσίας – Τροόδους, Λεμεσού – Πλατρών – Τροόδους και Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς.

Επίσης, υπενθυμμίζουμε ότι, κάθε Κυριακή, η Αστυνομία εκδίδει σε τακτική βάση, αλλά και εκτάκτως, ανακοινώσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο. Οι ανακοινώσεις αυτές δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας (www.cypruspolicenews.com), τους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) και στην εφαρμογή για κινητές ηλεκτρονικές συσκευές (application) της Αστυνομίας, τις οποίες καλείτε το κοινό να συμβουλεύεται πριν από τη διακίνηση του.

Τέλος, σημειώνεται ότι η πιστή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και η συνεργασία του κοινού με την Αστυνομία, είναι απαραίτητα συστατικά, για μείωση των προβλημάτων και των κινδύνων στο οδικό δίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση