ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποβολή έξι μαθητών - Τραυμάτισαν σοβαρά δύο συμμαθητές τους

Τεχνική Σχολή Πάφου: Ο ένας εκ των μαθητών που αποβλήθηκε είναι ο μαθητής που πέταξε καρέκλα προς τον καθηγητή του

ΚΥΠΕ

Σε αποβολή έξι μαθητών προχώρησε σήμερα η Διεύθυνση και ο καθηγητικός σύλλογος της Τεχνικής Σχολής Πάφου, «λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς τους», όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διεύθυνση του Σχολείου, οι έξι μαθητές φέρονται να εμπλέκονται σε επεισόδιο, που συνέβη πριν 15 ημέρες περίπου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο μαθητών.

Ο ένας εκ των μαθητών που αποβλήθηκε φέρεται να εμπλέκεται και στο επεισόδιο που σημειώθηκε στις 11:30 της Δευτέρας κατά το οποίο καθηγητής τραυματίστηκε από ρίψη καρέκλα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Σχολείου Στέφανος Ελευθερίου ανέφερε πως το χτεσινό επεισόδιο συνέβη όταν οι μαθητές έβγαιναν από την τάξη με την καθοδήγηση του καθηγητή τους. Ενας μαθητής φέρεται, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να έριξε μια καρέκλα και να κτύπησε τον καθηγητή στο κεφάλι και να τον τραυμάτισε.

Ο μαθητής, σύμφωνα με τον κ. Ελευθερίου, «ανέφερε στη Διεύθυνση του Σχολείου ότι δεν είχε σκοπό να κτυπήσει τον καθηγητή στο κεφάλι, αλλά απλώς πέταξε την καρέκλα αψυχολόγητα και χωρίς σκοπιμότητα».

Ο καθηγητής που μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου οι έξι μαθητές που αποβλήθηκαν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν στη μετεγγραφή τους σε άλλο σχολείο. Επεσήμανε επίσης ο κ. Ελευθερίου πως σύμφωνα με τους κανονισμούς οι έξι μαθητές έχουν δικαίωμα να εφεσιβάλουν την απόφαση στο Υπουργείο Παιδείας αν το επιθυμούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση