ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τετραπλό θανατηφόρο: Στην Αστυνομία για κατάθεση ο οδηγός ταξί

Βρισκόταν στο σημείο την ώρα του τραγικού δυστυχήματος

24news team

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το τετραπλό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το απόγευμα της Τρίτης (02/01) παρουσιάστηκε στην Τροχαία Λεμεσού ο οδηγός ταξί προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο οδηγός ταξί φέρεται να βρισκόταν στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα και να είδε τα όσα διαδραματίστηκαν. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μάριου Χαραλάμπους, Υπεύθυνου Τροχαίας Λεμεσού, ο οδηγός ταξί βρισκόταν σε αναμονή στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση στην οδό Αγίας Αναστασίας, την ώρα του τραγικού περιστατικού.

Αύριο η κηδεία των θυμάτων του τετραπλού δυστυχήματος - Πέμπτη (04/01) η αναπαράσταση

Αύριο Τετάρτη (03/01) κηδεύονται τα θύματα του τετραπλού δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει αναπαράσταση του τροχαίου. «Έχει αποφασιστεί ότι θα γίνει την Πέμπτη η αναπαράσταση του δυστυχήματος. Αύριο θα γίνουν κάποιες άλλες επιστημονικές εξετάσεις. Βάσει του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης φαίνεται (ο οδηγός του ενός οχήματος) να έχει περάσει με κόκκινο (και) αυτό που είναι το κύριο σημείο έρευνας για εμάς είναι και η ταχύτητα», ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 44χρονος - Ισχυρίζεται ότι δεν πέρασε με κόκκινο

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκε ο 44χρονος οδηγός ο οποίος ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο που συγκλόνισε το παγκύπριο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο, αφού ο 44χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα πρόκλησης θανάτου από αμέλεια και παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.

Όπως πληροφορούμαστε, οι Αρχές έχουν εξασφαλίσει βίντεο στο οποίο δείχνει το διπλοκάμπινο όχημα του 44χρονου να περνάει με κόκκινο και να συγκρούεται σφοδρά με το όχημα που οδηγούσε η 27χρονη Βαθούλα Γεωργίου και στο οποίο επέβαιναν ο αδελφός της, η γιαγιά της και ο παππούς της. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη και ότι πέρασε με πράσινο.

Εξάλλου αντικείμενο διερεύνησης αποτελεί η ταχύτητα με την οποία πορευόταν ο 44χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση