ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Μωρά Θαύματα στηρίζουν οικονομικά το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου και ενώνουν δυνάμεις

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και το Ίδρυμα Πάνος Ευρυπίδου μέσα από τη συνεργασία αυτή ευελπιστούν να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στα πρόωρα παιδιά

Δελτίο Τύπου

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους έχοντας ως στόχο να βοηθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά πρόωρα παιδιά που αντιμετωπίζουν δια βίου προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν λόγω προωρότητας.

Για το σκοπό αυτό προχώρησαν στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας στα πλαίσια της οποίας ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα εισφέρει οικονομική ενίσχυση ύψους 10,000 ευρώ προς το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου. Η οικονομική αυτή ενίσχυση στοχεύει στο να βοηθήσει οικονομικά 5 παιδιά για περίοδο 12 μηνών που αντιμετωπίζουν δια βίου προβλήματα υγείας ως αποτέλεσμα της πρόωρης γέννησης τους. Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα από την ίδρυση του το 2015 έχει εισφέρει το ποσό των 30,000 ευρώ προς το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου.

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου με τη σειρά του προχωρεί στη διοργάνωση από κοινού με το Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα της καθιερωμένης ποδηλασίας στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας ως επίσης και μιας εκδήλωσης στην Λεμεσό που σκοπό έχει την συλλογή χρημάτων και την ενημέρωση του κοινού για το θέμα της προωρότητας.

Το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, παρέχει οικονομική βοήθεια για τη βελτίωση της φυσικής, της συναισθηματικής και της κοινωνικής κατάστασης των πρόωρων παιδιών με προβλήματα υγείας και την ενημέρωση των γονέων τους μέσω της ιστοσελίδας panosfoundation.org. Το Ίδρυμα έχει μέχρι σήμερα βοηθήσει 166 παιδιά σχετικά με τις θεραπείες τους όπως εργοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία κ.α.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και το Ίδρυμα Πάνος Ευρυπίδου μέσα από τη συνεργασία αυτή ευελπιστούν να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον και να δώσουν ελπίδα σε πρόωρα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση