ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίστηκαν οι έλεγχοι στη Λεμεσό - Συνελήφθη καταζητούμενος

Δεκάδες καταγγελίες και κατασχέσεις οχημάτων

ΚΥΠΕ

Επιπρόσθετοι έλεγχοι για καλύτερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της Λεμεσού πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των οδηγιών του νέου αστυνομικού διευθυντή, Ανδρέα Αγγελίδη, για αύξηση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Σύμφωνα με την ΑΔΕ Λεμεσού, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ των ωρών 7:00 με 17:00, μηχανοκίνητες, πεζές και ποδηλατικές περιπολίες στην πόλη της Λεμεσού, με ιδιαίτερη έμφαση το παραλιακό μέτωπο και το κέντρο της πόλης, όπως το παλιό λιμάνι, η μαρίνα και η περιοχή του κάστρου, αλλά και στο MY MALL.

Κατά την διάρκεια των περιπολιών έγινε μεγάλος αριθμός ελέγχων οχημάτων και προσώπων και όπου κρίθηκε αναγκαίο έγιναν τροχαίες διευθετήσεις.

Σε έλεγχο υποστατικών, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν καταζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση βίας στην οικογένεια, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης. Ο καταζητούμενος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Επιπρόσθετα, μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας εντόπισαν δυο πρόσωπα τα οποία οδηγήθηκαν στην ΑΔΕ Λεμεσού για διευθέτηση οφειλών, ενώ εντοπίστηκε και ένα πρόσωπο που βρισκόταν στο "alert list".

Μέλη της τροχαίας και της ομάδας Ζ’, ως επίσης και της ποδηλατικής Αστυνομίας και του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης (ΟΥΛΑΕ), προχώρησαν σε ελέγχους σε διάφορα μέρη της πόλης, από όπου προέκυψαν 32 εξώδικες καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, ως επίσης και 12 κατασχέσεις οχημάτων, επίσης για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Η ΑΔΕ Λεμεσού σημειώνει, εξάλλου, ότι λόγω της αυξημένης παρουσίας πολιτών στην περιοχή Τροόδους, χθες, ετοιμάστηκε σχετική διαταγή επιχείρησης, στην οποία έλαβαν μέρος μέλη της τροχαίας Λεμεσού και των αστυνομικών σταθμών Πλατρών, Λάνιας και Μονής.

Οι έλεγχοι συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση