ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθη 34χρονη που ενοικίασε διαμέρισμα που δεν ήταν δικό της

Ξεγέλασε 38χρονο ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές

Υπόθεση απάτης και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, που προχώρησε στη σύλληψη ενός υπόπτου προσώπου.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, 31 Ιουλίου, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, από άντρα ηλικίας 38 ετών, ότι στις 17 Ιουλίου, εντόπισε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, μία αγγελία για ενοικίαση διαμερίσματος στη Λεμεσό και καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό που αναγραφόταν στην αγγελία, συνομίλησε με άγνωστη του γυναίκα που απάντησε στο τηλεφώνημα του και διευθέτησε συνάντηση τους για να επιθεωρήσει ο ίδιος το διαμέρισμα.

Αφού ο 38χρονος συναντήθηκε με την άγνωστη του γυναίκα και επιθεώρησε το διαμέρισμα, συμφώνησε μαζί της την ενοικίαση του και ως προκαταβολή της έδωσε το χρηματικό ποσό των 3,080 ευρώ, με συμφωνία όπως αργότερα πληρώσει το επιπρόσθετο ποσό των 2,420 ευρώ. Για την ενοικίαση του διαμερίσματος ο 38χρονος συνυπέγραψε συμβόλαιο με την εν λόγω γυναίκα, στο οποίο συμβόλαιο η ύποπτη κατέγραψε τα στοιχεία της.

Από έλεγχο που έκανε στη συνέχεια ο 38χρονος, επικοινωνώντας με την εταιρεία στην οποία ανήκει η πολυκατοικία όπου βρίσκεται το εν λόγω διαμέρισμα, του αναφέρθηκε ότι η ύποπτη γυναίκα δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την εν λόγω εταιρεία.

Ο 38χρονος εκ νέου διευθέτησε και συναντήθηκε το μεσημέρι χθες Πέμπτη με την ύποπτη, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου και μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο την ύποπτη, η οποία ανάφερε ως στοιχεία ταυτότητας της, διαφορετικά στοιχεία από αυτά που αναγράφονταν στο συμβόλαιο ενοικίασης του διαμερίσματος, που φέρεται να σύναψε με τον 38χρονο.

Εναντίον της υπόπτου, ηλικίας 34 ετών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση