ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
22 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Το λάθος που αποδεικνύεται μοιραίο - Οι Πακιστανοί και ο Αζερος

«Μάζεψαν» πέντε πρόσωπα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ντόμινο εξελίξεων έφερε η σύλληψη του 38χρονου Αζέρου, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τις σχεδιαζόμενες εκτελέσεις αλλοδαπών επιχειρηματιών στο νησί.

Οι Αρχές μέχρι στιγμής για την σοβαρή υπόθεση «μάζεψαν» πέντε πρόσωπα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, φαίνεται ότι οι ανακριτές έχουν φτάσει στα ίχνη κι άλλων προσώπων που φαίνονται να σχετίζονται με την υπόθεση και δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν νέες συλλήψεις.

Το λάθος που αποδεικνύεται μοιραίο

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 38χρονου Αζέρου, από όπου προέκυψε και ο εντοπισμός του 27χρονου Πακιστανού (Δες ΕΔΩ), φαίνεται να δίνουν πληροφορίες στους ανακριτές, οι οποίες και επεξεργάζονται.

Οι Αρχές φαίνεται πως φθάνουν στις συλλήψεις, την μία μετά την άλλη, από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των συλληφθέντων, αφού προφανώς είχαν επικοινωνήσει μεταξύ τους. 

Ο 27χρονος Πακιστανός, συνελήφθη στην Πάφο ενώ δούλευε ως διανομέας φαγητού, όπως αποκάλυψε το 24news.

Θυμίζουμε πως η Αστυνομία, χθες, πέράσε χειροπέδες και σε πέμπτο πρόσωπο από το Πακιστάν, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 26/10, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή του.

Η επιχείρηση στη Λεμεσό 

Το πρωί της Παρασκευής (22/10), μετά από συντονισμένη επιχείρηση στη Λεμεσό και υπό άκρα μυστικότητα οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν δύο πρόσωπα Πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 25 και 32 ετών

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω επιχείρηση για σύλληψη των προσώπων στην Λεμεσό, δεν συμμετείχε η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Η σύλληψη του 38χρονου και οι «περίεργες» συμπεριφορές

Θυμίζουμε πως ο 38χρονος Αζέρος συνελήφθη στις (27/9), μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λευκωσία ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε πιστόλι και σιγαστήρας.

Πάντως, ο Αζέρος είχε προκαλέσει προβληματισμό με τη συμπεριφορά του όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα του 24news.

Για παράδειγμα, ο 38χρονος φαίνεται ότι είχε ζητήσει κάποια βράδια όπως μεταφερθεί σε γιατρό, με την πρόφαση ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να εξεταστεί. Πέραν του περίεργου ωραρίου που αιτείται κάτι τέτοιο, να σημειωθεί ότι τα αιτήματα φαίνονται αδικαιολόγητα, αφού όσες φορές εξετάστηκε, δεν διαπιστώθηκε να είχε οτιδήποτε.

Πληροφορίες του 24news είχαν αναφέρει πως, η Αστυνομία δεν μπορεί να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του οποιουδήποτε κρατούμενου για εξέταση από γιατρό και ως εκ τούτο είχαν ήδη λάβει τα μέτρα της για ενδεχόμενη απόδραση.

Σημειώνεται ότι από πλευράς Αστυνομίας κρατείται συγκρατημένη στάση για τις εξελίξεις αφού η υπόθεση θεωρείται πολύ σοβαρή και γίνονται προσπάθειες χειρισμού της με τον κατάλληλο τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση