ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
18° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Σύλληψη 31χρονου - Και τι δεν βρήκαν στην κατοχή του

Υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα θα παραμείνει ο 31χρονος

Υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα θα παραμείνει ο 31χρονος που συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μαχαιροφορίας στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο  31χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου όπου στο πλαίσιο της διαδικασίας η Αστυνομία αιτήθηκε την οκταήμερη προσωποκράτηση του υπόπτου "μετά από τον εντοπισμό τα ξημερώματα στο όχημα του, διαρρηκτικών εργαλείων, επιθετικών οργάνων, μικρής ποσότητας ναρκωτικών και διαφόρων αντικειμένων, τα οποία πιθανό να αποτελούν προϊόντα κλοπής".

Ο 31χρονος ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου του. Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα του 31χρονου για αναβολή και όρισε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ως την ημερομηνία για συνέχιση της ακρόασης της υπόθεσης, και όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε. 

Η  έρευνα στο όχημα του 31χρονου, διενεργήθηκε γύρω στις 12.40π.μ. σήμερα, κατά τη διάρκεια περιπολίας μελών του ΤΑΕ Πάφου. 

Το ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), διερευνά την υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση