ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη 23χρονου μετά από 9 μήνες

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του νεαρού εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους €13,730

Νεαρός ηλικίας 23 ετών κατοίκου Λάρνακας συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών, τον περασμένο Ιούνιο, σε ανοιχτό χώρο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουνίου 2020, μέλη της ΥΚΑΝ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, διενήργησαν έρευνες σε δύο υποστατικά και δέκα οχήματα, στη Λάρνακα, καθώς και σε ανοιχτό χώρο πλησίον των υποστατικών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν κρυμμένα, σε διάφορα σημεία του ανοιχτού χώρου, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 8 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο σπαστήρες με ίχνη κάνναβης.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του νεαρού εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους €13,730.

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση