ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξετάζουν την παράδοση των δύο «συλληφθέντων» στην Κυπριακή Δημοκρατία

Τι αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα

ΚΥΠΕ

Δύο άτομα γερμανικής και πολωνικής καταγωγής «συνελήφθησαν» στο παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου καθώς επιχειρούσαν να επιβιβαστούν σε ιδιωτικό τζετ που τους περίμενε για να αναχωρήσουν από τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών η «Γιενί Ντουζέν» γράφει ότι τα εν λόγω άτομα δεν είχαν εγγραφεί στα «αρχεία εισόδου» στα κατεχόμενα. Η «αστυνομία» τα οδήγησε στη φυλακή και μετά από μια βδομάδα ερευνών διαπίστωσε ότι είχαν εισέλθει παρανόμως στα κατεχόμενα στις 2 Νοεμβρίου μέσω Περγάμου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, επειδή στις 2 Νοεμβρίου είχε διαπραχθεί η δεύτερη από τις δύο δολοφονίες που έγιναν πρόσφατα στις ελεύθερες περιοχές, ηγέρθη η υποψία ότι οι δύο σχετίζονταν με αυτήν, όμως η αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε ότι οι δύο δεν σχετίζονται με τις δολοφονίες.

Ο συμπρόεδρος της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και την Εγκληματικότητα, Σαλίχ Τζαν Ντορατλί δήλωσε στην εφημερίδα ότι συνεχίζεται η «δικαστική» διαδικασία των δύο και ότι υποβλήθηκε αίτημα από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για παράδοσή τους, όμως δεν σχετίζεται με τις δολοφονίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση