ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Καλογερόπουλου - Υπό οκταήμερη κράτηση ο 22χρονος

Ένταση από συγγενείς και φίλους του Καλογερόπουλου στο δικαστήριο

24news team

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (10/11) ο τρίτος κατά σειρά συλληφθέντας για την άγρια δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου. Ο 22χρονος Ελληνοκύπριος, κάτοικος Λάρνακας, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος το βράδυ της Πέμπτης (09/11) μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του και το δικαστήριο αποφάσισε την οκταήμερη προσωποκράτησή του για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Η διαδικασία ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου ήταν ολιγόλεπτη, καθώς δεν αναγνώστηκε η αίτηση της αστυνομίας. Από πλευράς του ο ύποπτος, μέσω του δικηγόρου του, δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του καθώς όπως ανέφερε δεν έχει καμία σχέση με τα αδικήματα για τα συνελήφθη ως ύποπτος, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση της αστυνομίας.

*Φωτογραφία από το σημείο της δολοφονίας του Καλογερόπουλου

Ο 22 ετών συλληφθείς είναι ύποπτος για συνομωσία προς διάπραξη φόνου, φόνο εκ προμελέτης, κατοχή και μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών καθώς και για κλοπή και εμπρησμό αυτοκινήτου.

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επικράτησε και ένταση από φίλους και συγγενείς του Καλογερόπουλου που βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο. Να υπενθυμίσουμε πως δεν πρόκειται για τον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας όπου διέφυγαν οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου. Η μαρτυρία που εξασφάλισαν οι Αρχές εναντίον του αφορά ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 21 ετών το οποίο καταζητείται.

Επίσης για την ίδια υπόθεση τελούν υπό οκταήμερη κράτηση ακόμα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για τον 41χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας και φερόμενο εκτελεστής του 55χρονου, όπως και ένα άτομο ηλικίας 44 ετών που φιλοξενούσε τον 41χρονο στην οικία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση