ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σύγκρουση φορτηγού με βαν - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία

Δόθηκε στην κυκλοφορία η διασταύρωση των λεωφόρων Λευκωσίας και Λεμεσού - φώτα DIXAN, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα σήμερα, είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα ένα φορτηγό και ένα βαν όχημα.

Το φορτηγό και το βαν είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο της διασταύρωσης, όπου είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί από το δρόμο και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Προηγούμενη ενημέρωση

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της λεωφόρου Λευκωσίας με την λεωφόρο Λεμεσού, (φώτα DIXAN), επηρεάζει την κυκλοφορία, αφού τα δύο οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο, ένα φορτηγό και ένα βαν όχημα, έχουν ακινητοποιηθεί στο σημείο της διασταύρωσης.

Στο μέρος βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και για ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση των δύο οχημάτων.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούντα να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Από το τροχαίο φέρεται να έχει τραυματιστεί ένα πρόσωπο, που παραλήφθηκε από ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση