ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει μητέρα ελλείπουσας: «Να βρεθεί νεκρή ή ζωντανή» (Vid)

Η κόρη της είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από το 2017

Οι αποκαλύψεις και οι παραδοχές για τον φόνο δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες, στις οποίες προέβη ο 35χρονος ύποπτος, άρχισαν να σκορπούν πανικό και να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερες υποθέσεις ελλειπουσών γυναικών με την ίδια καταγωγή.


Θρίλερ - Εντατικές έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης


Σε μια σπαρακτική της έκκληση, η μητέρα της Maricar Valdez Arquiola, η οποία δηλώθηκε ως ελλείπουσα από τον Δεκέμβριο του 2017, δηλώνει στην κάμερα του Alpha Κύπρου ότι είχε η ίδια μεταβεί στην Αστυνομία και τους ανέφερε την εξαφάνιση της κόρης της, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι.


Σοκαριστική ομολογία - «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία»


«Θέλω να μάθω ποιος έπιασε την κόρη μου», προσθέτει, ενώ λέει πως προσεύχεται στον Θεό, αφού δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο. Η απελπισμένη γυναίκα φαίνεται πως έχει πλέον πιστέψει ότι η κόρη της είναι νεκρή, καθώς λέει ότι εύχεται όπως ο Θεός βοηθήσει κάποιον να εντοπίσει το νεκρό της σώμα.

Στην ιστοσελίδα της αστυνομίας αναγράφεται ότι «Σε συνέχεια Αστυνομικών Ανακοινώσεων, ημερομηνίας 19/12/2017 και 23/2/2018, η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό της MARICAR VALDEZ ARQUIOLA, 30 ετών, από τις Φιλιππίνες, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X