ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει φίλος του Παναγιώτη: «Πολλά κρίμα να φεύγουν 22χρονα έτσι»

Το βίντεο που ραγίζει καρδιές

24news team

Ραγίζει καρδιές φίλος του άτυχου 22χρονου Παναγιώτη Κωνσταντίνου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο στην άσφαλτο το απόγευμα της Παρασκευής (21/10), στο χωριό Πύργος της επαρχίας Λεμεσού.

Ο φίλος του 22χρονου, έτρεξε εις μνήμη του και τα λόγια του είναι συγκλονιστικά.

«Σήμερα είναι η μέρα που τρέχουμε και τιμούμε τη μνήμη του Παναγιώτη μας. Τρέχουμε για τον Παναγιώτης μας, τρέχουμε με τα πόδια μας, δεν τρέχουμε με τις μοτοσυκλέτες, τρέχουμε για τη ζωή. Θέλω να παρακαλέσω όλους τους νεαρούς που έχουν μοτοσυκλέτες, πριν να σηκωθείτε και να βγείτε πας εκείνη την ευλογημένη (σ.σ μοτοσυκλέτα), ότι έχει δύο γονιούς, σπίτι σας που σας καρτερούν, να πάτε σπίτι σας σε εκείνους που σας αγαπούν και καρτερούν σας. Πολλή μικρή η ζωή για να την στερούμε έτσι. Πολλά κρίμα να φεύγουν 22χρονια έτσι»

Το θανατηφόρο σημειώθηκε όταν η μοτοσυκλέτα του 22χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που ερχόταν εξ αντιθέτου κατευθύνσεως στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Ο άτυχος Παναγιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Παράκληση της Αστυνομίας προς οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να επικοινωνήσει, είτε με την Τροχαία Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή την γραμμή 1460», δήλωσε ο βοηθός υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος έφερε προστατευτικό κράνος και πλήρη στολή μοτοσυκλετιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση