ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στρόβολος: Εκτός εαυτού ο δράστης - «I am a gangster, I will kill you»

Στο κελί για οκτώ ημέρες ο 44χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στον Στρόβολο.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο 44χρονος ύποπτος μετέβη στα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζεται για να συναντήσει τον ιδιοκτήτη, με σκοπό να απαιτήσει χρήματα από μέρος του μισθού του.

Ο 44χρονος σε έξαλλη κατάσταση κλώτσησε καρέκλα, ενώ σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, άρχισε να φωνάζει στον ιδιοκτήτη της εταιρείας λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «I want my money, I am a gangster, I will kill you».

Σύμφωνα με την υπαστυνόμο, Σταυριανή Ανδρέου, η οποία υπηρετεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας, φίλος του ιδιοκτήτη που ήταν εκεί παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας προσπαθούσε να τον ηρεμήσει χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει κατορθωτό.

Ο 49χρονος πρώην αστυνομικός και φίλος του ιδιοκτήτη προσπάθησε να αποσπάσει το αιχμηρό αντικείμενο (χαρτοκόπτη) που κρατούσε ο 44χρονος, πιάνοντάς τον από τον λαιμό με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο έδαφος.

Ο δράστης χτύπησε με τον χαρτοκόπτη τόσο τον 49χρονο πρώην αστυνομικό, στον λαιμό, όσο και τον φίλο του, ιδιοκτήτη, ενώ στην συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 11 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν ακόμη 50.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ο 44χρονος οδηγήθηκε στο κελί για οκτώ ημέρες.

Ο ύποπτος είναι αντιμέτωπος με τα εξής αδικήματα: Απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και μεταφορά επιθετικού οργάνου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X