ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγωνιά με μηδέν βαθμούς κελσίου απόψε

Στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 52 εκατοστά.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές στα βορειοδυτικά και πολύ ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αργότερα τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους μηδέν βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά, ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα βόρεια και δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά, στα ορεινά και περιοχές νοτίως του Τροόδους ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, όπου και αναμένονται μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Στα ορεινά θα πέσει λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στο ανατολικό μισό του νησιού παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να συντηρείται παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα δυτικά και νότια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο δυτικό μισό βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, αναμένεται μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές κυρίως στο ανατολικό μισό. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή άνοδος για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 13°C 0°C 41%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 14°C 6°C 49%
Λεμεσός: 15°C 5°C 45%
Αεροδρόμιο Πάφου: 15°C 5°C 41%
Φρέναρος: 13°C 5°C 52%
Πρόδρομος: 3°C -4°C 72%

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X