ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σήκωσαν» drones για τον εντοπισμό του Ανδρέα (pics)

Στο «κόκκινο» η αγωνία

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 77χρονου Ανδρέα Αγαθαγγέλου από την Λάρνακα. Ο 77χρονος εξαφανίστηκε από την οικία του από την περασμένη Πέμπτη 4/7. Πολιτική Άμυνα, Αστυνομία και άλλες υπηρεσίες «χτενίζουν» περιοχές της Λάρνακας, όπου ευελπιστούν πως θα τον εντοπίσουν.

Εξάλλου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή. Η Αστυνομία συνέδραμε τις έρευνες ακόμα και με ελικόπτερο και ανιχνευτικούς σκύλους, την ώρα που στην διάθεσή της φτάνουν διάφορες πληροφορίες. Όπως μας αναφέρθηκε, η κάθε μια πληροφορία έχει διερευνηθεί, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μερικές από αυτές ήταν εντελώς άσχετες με την υπόθεση της εξαφάνισης του 77χρονου.

Σε χθεσινή της δημοσιεύση η Πολιτική Άμυνα Λάρνακας ανήρτησε φωτογραφίες από τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να εξακριβωθεί η τύχη του Αγαθεγγέλου. Μέλη της Πολιτικής Άμυνας επιστράτευσαν μέχρι και drones, μήπως και τον εντοπίσουν από αέρος σε δύσκολες περιοχές. 

Η ανάρτηση της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας 

«Συνεχίσαμε και σήμερα, δυστυχώς ακόμη χωρίς επιτυχία, τις προσπάθειές μας, κάτω από τις οδηγίες και συντονισμό της Αστυνομίας, για εντοπισμό του 77χρονου Αντρέα Αγαθαγγέλου.
Πέραν της φυσικής έρευνας, συνεχίσαμε και με τοποθέτηση ενημερωτικών εντύπων σε περίοπτες θέσεις, την ενημέρωση πολιτών και τη χρήση μη επανδρωμένων ιπτάμενων οχημάτων για κάλυψη μεγαλύτερης έκτασης και γρηγορότερα.

«Εξακολουθεί να αγνοείται ο 77χρονος, Ανδρέας Αγαθαγγέλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από προχθες το πρωί από την οικία του, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 77χρονου συνεχίζονται.

Τελευταία φορά θεάθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση