ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί οι κουκουλοφόροι οπαδοί για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών προσώπων που συνελήφθηκαν, ως ύποπτα, σε σχέση με την επίθεση κουκουλοφόρων, σε νεαρά πρόσωπα, λόγω των ποδοσφαιρικών τους προτιμήσεων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου, όταν 20 με 30 πρόσωπα, που έφεραν κουκούλες και διακριτικά συγκεκριμένης ομάδας, εμφανίστηκαν σε χώρο συγκέντρωσης νεαρών, στην περιοχή του γυμνασίου Αγίας Φύλας και επιτέθηκαν σε όσους δεν υποστήριζαν τη δική τους ομάδα.

Δυο νεαρά πρόσωπα, 19 και 20 χρονών, τραυματίστηκαν από την επίθεση των κουκουλοφόρων, οι οποίοι θεάθηκαν λίγη ώρα αργότερα στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, όπου επιτέθηκαν σε ομάδα άλλων νεαρών προσώπων.

Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 16χρονου, 19χρονου και 21χρονου, στη βάση μαρτυριών και εξετάσεων κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

Οι τρεις ύποπτοι έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ σήμερα οδηγήθηκαν στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο πέντε ημερών, σε σχέση με τα αδικήματα της συνωμοσίας, της μεταφοράς επιθετικού οργάνου και της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X