ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο «δικαστήριο» οι τρεις Τ/κ που ξυλοκόπησαν τον 24χρονο Κύπριο (pics)

Τέθηκαν υπό κράτηση

Ενώπιον «δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οδηγήθηκαν την Πέμπτη (16/1) οι Vadili Cemal Kanioğlu,Yasin Suygün και Harun Özer, που είναι τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν δύο μέρες προηγουμένως, για υπόθεση ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κλοπής αυτοκινήτου, από 24χρονο Ελληνοκύπριο.

«Λοχίας» της ψευδοαστυνομίας, σύμφωνα με Τ/κ δημοσιεύματα, κατέθεσε ενώπιον «δικαστηρίου» ως μάρτυρας, δίνοντας λεπτομέρειες για τον τρόπο που κατάφεραν να κλέψουν το όχημα του 24χρονου.

Όπως εξήγησε, δόθηκαν πληροφορίες στην «αστυνομία» ότι το συγκεκριμένο όχημα κινείτο σε περιοχή των κατεχομένων στις 15/1 και την ίδια ημέρα συνελήφθησαν οι τρεις ύποπτοι.

Ο «λοχίας» ζήτησε την κράτησή τους για μια ημέρα, ώστε να διερευνηθούν και κλειστά κυκλώματα ασφαλείας που έχει στην κατοχή της η «αστυνομία».

Θυμίζουμε ότι, το όχημα εντοπίστηκε με την βοήθεια Τ/κ φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Ο 24χρονος Κύπριος έπεσε θύμα ληστείας στις 14 Ιανουαρίου, όταν συναντήθηκε με τρία πρόσωπα για να πωλήσει το αυτοκίνητό του.

Για τον εντοπισμό του οχήματος, ενημέρωσε ο αδελφός του 24χρονου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανάφερε μάλιστα ότι ο αδελφός του είναι καλά στην υγεία του.

Εκτός από Τ/κ, στην προσπάθεια εντοπισμού του οχήματος συμμετείχε αρκετός κόσμος, τον οποίο ο αδελφός του 24χρονου θέλησε να ευχαριστήσει μέσω της ανάρτησής του.


Τ/κ βοήθησαν να βρεθεί το αυτοκίνητο του 24χρονου που «σάπισαν» στο ξύλο


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 24χρονο, γύρω στις 6.30μ.μ. της Τρίτης (14/1), μετέβη σε περιοχή της Λάρνακας, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, με σκοπό να πωλήσει το όχημα του σε άγνωστο πρόσωπο το οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Ο υποψήφιος αγοραστής παρουσιάστηκε στη συνάντηση μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα και ζήτησε από τον 24χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο για σκοπούς δοκιμής.

Για τη δοκιμή εισήλθαν στο όχημα ο υποψήφιος αγοραστής, ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν και ο 24χρονος. Στη συνέχεια, αφού ο υποψήφιος αγοραστής οδήγησε το όχημα σε άγνωστο μέρος, επιτέθηκαν στον 24χρονο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ περίπου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 24χρονος μετεφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μώλωπες στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X