ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τ/κ βοήθησαν να βρεθεί το αυτοκίνητο του 24χρονου που «σάπισαν» στο ξύλο

Καλά στην υγεία του ο 24χρονος

Με την βοήθεια Τ/κ φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού βρέθηκε το όχημα, του 24χρονου που έπεσε θύμα της ληστείας στις 14 Ιανουαρίου, όταν συναντήθηκε με τρία πρόσωπα για να πωλήσει το αυτοκίνητό του.

Για τον εντοπισμό του οχήματος, ενημέρωσε ο αδελφός του 24χρονου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανάφερε μάλιστα ότι ο αδελφός του είναι καλά στην υγεία του.

Ο αδελφός του 24χρονου, στην ανάρτησή του, θίγει και κάποια περιστατικά που σημειώθηκαν σε αστυνομικό σταθμό, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει μεγάλη έκταση.

Σημειώνεται ότι για την κλοπή του οχήματος συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, ενώ το όχημα εντοπίστηκε στα κατεχόμενα.

Εκτός από Τ/κ, στην προσπάθεια εντοπισμού του οχήματος συμμετείχε αρκετός κόσμος, τον οποίο ο αδελφός του 24χρονου θέλησε να ευχαριστήσει μέσω της ανάρτησής του.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία στην Λάρνακα διερευνούσε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κλοπής.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 24χρονο, γύρω στις 6.30μ.μ. της Τρίτης (14/1), μετέβη σε περιοχή της Λάρνακας, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, με σκοπό να πωλήσει το όχημα του σε άγνωστο πρόσωπο το οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Ο υποψήφιος αγοραστής παρουσιάστηκε στη συνάντηση μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα και ζήτησε από τον 24χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο για σκοπούς δοκιμής.

Για τη δοκιμή εισήλθαν στο όχημα ο υποψήφιος αγοραστής, ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν και ο 24χρονος. Στη συνέχεια, αφού ο υποψήφιος αγοραστής οδήγησε το όχημα σε άγνωστο μέρος, επιτέθηκαν στον 24χρονο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ περίπου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 24χρονος μετεφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μώλωπες στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Πιο κάτω η ανάρτηση του αδελφού του 24χρονου:

Λοιπόν... Μετά από ένα τεράστιο αγώνα και παίζοντας με τον χρόνο, οι τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί, αφού το αυτοκίνητο βρέθηκε στην άλλη πλευρά μετά από αυτό που έγινε.... Ο αδερφός μου είναι καλά στην υγεία του, οι τρεις ''κύριοι'' αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον ψέκασαν με σπρέι, του πήραν το κινητό, τα κλειδιά και έφυγαν....

Μετά από αυτό, κάποιος κύριος ο οποίος δεν είμαστε σε θέση ακόμη να γνωρίζουμε επ' ακριβώς και κατά πάσα πιθανότητα να είναι Τουρκοκύπριος, σταμάτησε και βοήθησε τον αδερφό μου ο οποίος ήταν χτυπημένος και τον μετέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση στις Φοινικούδες....

Αφού είδαν τον αδερφό μου να είναι χτυπημένος και τον ρώτησαν που έγινε το συμβάν (Πύλα), αυτός τους είπε ότι πρέπει να πάει στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Ορόκλινη και να πάει απέναντι να πάρει ταξί για να πάει στο νοσοκομείο, αφού του εξηγήθηκε ότι δεν έχουν αυτοκίνητο να παν... και θα έστελνε κάποιο αστυνομικό από την Ορόκλινη στο νοσοκομείο. (Δεν επιθυμώ να σχολιάσω περαιτέρω τις ενέργειες οι οποίες έγιναν ή/και οφείλονταν να γίνουν, αλλά ο κάθε ένας ας κρίνει από μόνος του τι έπρεπε να πράξει σε τέτοια περίπτωση).

Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα 45-50 λεπτών είχαμε στην κατοχή μας όνομα και φωτογραφία του υπόπτου ο οποίος αφού αναγνωρίστηκε, προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες για καταγγελία του στις αρμόδιες αρχές.

Θέλω να τονίσω την βοήθεια που λάβαμε από όλους, αλλά ιδιαίτερα από την άλλη πλευρά, αφού γνωρίζαμε σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται εκεί. Δέχθηκα εκατοντάδες τηλεφωνήματα από άτομα που ήξεραν και ήθελαν να βοηθήσουν και δεν μπορώ να μην τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το τι ακολούθησε....

Το αποτέλεσμα ήδη γνωστό, μετά από καταγγελία και με την βοήθεια πολλών ατόμων που εγώ προσωπικά δεν γνώριζα, το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην 'Regina Eva για την άμεση βοήθεια και ανταπόκριση, τον φίλο μου Kwnstantinos Moustakas o οποίος μας έφερε σε επαφή με κάποια άτομα που είχαν όλη την καλή διάθεση να μας βοηθήσουν, τον φίλο μου Βαγγέλη(Proracetune.com) ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι ζητήσαμε, τον προσωπικό μου φίλο Panayiotis Spirou αλλά ακόμη περισσότερο τον İsmet Tufan, Samim Mamülcü, τον Ozhan Evo Karaduman και ένα σωρό άλλους που δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω σήμερα προσωπικά. (Τhank you guys, I owe you so much and I am grateful for what you did to help us, without even asking anything).

Ένα τεράστιο respect σε όλους, σήμερα παραδώσαμε μαθήματα ανθρωπιάς, κατανόησης, συνεργασίας και δείξαμε ότι όταν θέλουμε μπορούμε!!!

ΤΗΑΝΚ ΥOU ALL!!!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X