ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το στερνό αντίο στον Χρίστο

Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του

24news team

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε ο 35χρονος Χρίστος Χριστοδούλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (02/9) στην Παλουριώτισσα.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατός του προήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος Χρίστος, ο οποίος περίμενε με τη σύζυγό του το πρώτο τους παιδί, οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του, θα γίνει σήμερα (5/9) στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί στις 15:00 το απόγευμα.

Έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την οικογένεια, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Θυμίζουμε πως το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9.50 το πρωί της Παρασκευής, στη λεωφόρο Αγίου Ανδρέου, στην περιοχή Παλλουριώτισσας, στη Λευκωσία. Σε σημείο του δρόμου παρά τη συμβολή με την οδό Τήλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, στην κατεύθυνση προς Ομορφίτα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 69 ετών, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 35χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ