ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Κύπρο για προσλήψεις προσωπικού στα κρουαζιερόπλοια της η Royal Caribbean

«Ο κολοσσός κρουαζιέρας αναζητεί δυναμικούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες»

ΚΥΠΕ

Μετά την εγγραφή πλοίου της στο Κυπριακό νηολόγιο, την λειτουργία του πρώτου ευρωπαϊκού της γραφείου στη Λεμεσό και την έναρξη κρουαζιέρων από το λιμάνι Λεμεσού, ο κολοσσός της κρουαζιέρας, Royal Caribbean Group, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού από την Κύπρο, για τα κρουαζιερόπλοια της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κλιμάκιο της διοίκησης της εταιρείας θα βρίσκεται στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στην Κύπρο για συνεντεύξεις ενδιαφερομένων και συγκεκριμένα στα γραφεία της Royal Caribbean στη Λεμεσό στην οδό Χριστοδούλου Χατζηπαύλου, 3036 (απέναντι από τον μόλο). Οι ώρες των συνεντεύξεων θα είναι από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις 14:00 μέχρι τις 18:00.

«Ο κολοσσός κρουαζιέρας αναζητεί δυναμικούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες, που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα του προσωπικού, με πολύ καλό πακέτο απολαβών, ενώ επαγγελματίες με εμπειρία, θα τύχουν προτεραιότητας», προστίθεται.

Συγκεκριμένα, η Royal Caribbean ενδιαφέρεται να προσλάβει αξιωματικούς καταστρώματος, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, φωτογράφους, φρουρούς ασφαλείας, ναυαγοσώστες, σεφ, cazino dealer, μάγειρες, καμαριέρες, επιτηρητές, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων, μπαρίστες, βοηθούς διευθυντές μπαρ, σερβιτόρους και υπεύθυνους σερβιτόρων ως επίσης και επικεφαλής μαγείρων και βοηθούς.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο info@kouzon.com.mk, ενώ,μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 25008900 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσεχείς συνεντεύξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση