ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα ύψη υδράργυρος και σκόνη

Μετά τις καυτές μέρες, αισθητή πτώση

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη µέχρι και την Παρασκευή, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα αυξάνονται.

Σήµερα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Παροδικά, το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά θα πνέουν δυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 21 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη, ενώ την Παρασκευή δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, εκτός από τα ορεινά όπου αναµένεται µικρή περαιτέρω άνοδος. Η θερµοκρασία θα κυµαίνεται αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, παραµένοντας όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X