ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα χέρια της αστυνομίας Κύπριος καταζητούμενος

Καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος, 52χρονος ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του υπόπτου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία την περασμένη Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι χθες Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, ο 52χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο αφού ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.15 το βράδυ στις 4 Ιανουαρίου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στην επαρχία Λευκωσίας. Την πυρκαγιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X