ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρή καταγγελία: Μαθητής έβγαλε μαχαίρι στο σχολείο

Γνωστός για bullying και για την νοσηλεία του σε ίδρυμα

Τα προβλήματα στην Παιδεία, με το «καλημέρα» της νέας σχολικής σεζόν, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια από αυτά δεν αφορούν μόνο στις εξετάσεις τετραμήνων, από την πλευρά των μαθητών. Μια νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Omega και αφορά σε περιστατικό στο πλαίσιο του οποίου μαθητής έβγαλε μαχαίρι εναντίον συμμαθήτριάς του.


Νέα υπόθεση κακοποίησης παιδιών: Χειροπέδες στην μάνα


Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας Κάτω Πολεμιδιών, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/09. Ο μαθητής ανέσυρε μαχαίρι, ωστόσο στην συνέχεια οι καθηγητές τον οδήγησαν στα γραφεία, όπου τους το έδωσε, αλλά ο ίδιος έχει αποβληθεί για τέσσερις ημέρες. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι γονείς του, η Αστυνομία και το επαρχιακό γραφείο του Υπουργείου Παιδείας.

Ο κος Θεοδώρου είπε ότι ο μαθητής είχε επιδείξει και κατά τις προηγούμενες ημέρες παραβατική συμπεριφορά, εκφοβίζοντας του συμμαθητές του, ενώ ο συγκεκριμένος μαθητής αποτελεί περίπτωση γνωστή στην Σχολική Εφορία. Προηγουμένως, φοιτούσε σε άλλο σχολείο, ενώ φέτος μετατέθηκε. Στο παρελθόν έτυχε παρακολούθησης από ψυχολόγο και είχε νοσηλευθεί σε ίδρυμα, ενώ μετά και το πρόσφατο περιστατικό, θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, είπε ο κος Θεοδώρου. 

Ο μαθητής, πλέον, αναμένεται ότι θα αποβληθεί διά παντός από τα σχολεία, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να τύχει στήριξης και η οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος της σχολικής εφορίας είπε ότι δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός μαθητή, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι γονείς των υπολοίπων παιδιών. Την ίδια ώρα, οι καθηγητές του σχολείου, ανέφερε, καταλήγοντας, έχουν κάνει όλα όσα έπρεπε και το θέμα έχει λήξει, ενώ εξέφρασε την ελπίδα όπως το παιδί και η οικογένειά του στηριχθούν όπως πρέπει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X