ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σκοτώθηκε ο Μίσιος μας» (Pics)

Η δημοσίευση του Λάζαρου Μαύρου στο Facebook

Η τροχαία θανατηφόρα σύγκρουση εξαιτίας της οποίας το πρωί του Σαββάτου (14/9) στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Σεβαστίδης, 69 ετών, από τη Λευκωσία έβγαλε στην επιφάνεια τα προβήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ άτομα σχετικά με την ασφαλή διακίνησή τους στους δρόμους.

Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Καϊμακλί αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος συγκρούστηκε με το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό τροχοκάθισμα, στο οποίο επέβαινε ο άτυχος Σεβαστίδης.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το 24news επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρη Λαμπριανίδη ανέφερε ότι, «ο άνθρωπος αυτός προσπαθούσε να μετακινηθεί σε οδόστρωμα, αφού όπως είδαμε και σε φωτογραφίες τα πεζοδρόμια, που είναι για πεζούς και άτομα με αναπηρία, ήταν γεμάτα με σταθμευμένα αυτοκίνητα και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να περάσει. Εκεί τον χτύπησε ο ασυνείδητος οδηγός».

Σε δημοσίευσή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μαύρος κάνει λόγο για άλλα δύο τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν στην περιοχή. Το ένα τροχαίο στέρησε σε μια μαθήτρια την ζωή και το άλλο άφησε για πάντα καθηλωμένο σε αναπηρικό τον Σπύρο. Η ανάρτηση του γνωστού συναδέλφου περιλαμβάνει συγκλονιστικές φωτογραφίες από την σκηνή του τροχαίου, καθώς και μια φωτογραφία στην οποία, μεταξύ άλλων, φαίνεται ο άτυχος 69χρονος.

Δείτε την δημοσίευση του:

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X