ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφοδρή σύγκρουση στην Πάφο - Στο νοσοκομείο 4 πρόσωπα

Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα οδηγός

ΚΥΠΕ

Ο τραυματισμός τεσσάρων προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη χθες βράδυ στον παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, στις 23:30 χθες 36χρονος, με συνοδηγό 32χρονη, στον παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του μετά το χωριό Κούκλια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία και να συγκρουστεί με εξ αντιθέτου όχημα που οδηγείτο από άντρα 52 ετών με συνοδηγό την 52χρονη σύζυγο του από την Πάφο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος εγκλωβίστηκαν και ακολούθως τόσο ο 36χρονος όσο και η 32χρονη απεγκλωβίστηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Όλοι οι επιβαίνοντες και των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 36χρονος υπέστη κάταγμα αριστερής πλευράς και η 32χρονη συνοδηγός του στο όχημα κάταγμα μηριαίου.

Επίσης ο 52χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος υπέστη κάταγμα στέρνου.

Όλοι παρέμειναν για νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου. Σε έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκαν οι οδηγοί των δύο οχημάτων η ένδειξη ήταν μηδενική.

Οι εξετάσεις για τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X