ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφοδρές καταγγελίες μητέρας - «Έδιωξαν το παιδί μου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»

«Κανονίσαμε στο πι και φι διαβατήριο του Κινέζου και αφήνουμε τα παιδιά μας να πεθάνουν»

Σε δημόσια καταγγελία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα προέβη μητέρα 9χρονου αγοριού σήμερα Τρίτη (05/11) η οποία όπως αναφέρει βρέθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, απλά και μόνο για να διώξουν τον παιδί της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει η ίδια ο άντρας της μετέφερε τον 9χρονο γιο τους στις πρώτες βοήθειες αφού είχε πολλαπλούς και παρατεταμένους εμετούς από το πρωί. Ακόμη δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τα θέματα πολιτογράφησης εγκληματιών στο «πι και φι» ενώ όταν πρόκειται για την υγεία μας δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι.

H Δέσποινα Ερμογένους μέσα από την δημοσίευσή της στο διαδίκτυο έγραψε τα εξής:

«Καταγγέλλω δημόσια το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και συγκεκριμένα τις πρώτες βοήθειες. Ο γιος μου 9 χρονών με πολλαπλούς και παρατεταμένους εμετούς από το πρωί ότι του έδινα διά του στόματος το έκανε εμετό, πήγε με τον άντρα μου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στις πρώτες βοήθειες και τους έδιωξαν διότι λέει υπάρχει ο προσωπικός γιατρός να πηγαίναμε το μωρό εκεί κοντά του ή να πάει να πάρει σειρά στα εξωτερικά ιατρεία παιδιατρικής και να κρίνουν τα εξωτερικά ιατρεία την τύχη του παιδιού, λέει ο άντρας μου για όνομα του θεού το μωρό είναι λιπόθυμο χρήζει ΆΜΕΣΗΣ περίθαλψης ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ και εσύ μας λέτε ότι με το ΓΕΣΥ άλλαξαν οι κανονισμοί στις πρώτες βοήθειες;;;

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι Κύριε λυπούμαστε του απαντούν και τον διώχνουν.

Ήρθαν σπίτι το παιδί είχε καταρρεύσει και φυσικά χωρίς να το σκεφτώ έφερα το στην Πολυκλινική υγεία η εξυπηρέτηση ήταν ΑΜΕΣΗ η αντιμετώπιση βασιλική και η διάγνωση ήταν ότι το παιδί ήταν πολλά αφυδατωμένο αφού χάθηκε και πολύτιμος χρόνος στο Γενικό της Λεμεσού και οι εμετοί συνέχιζαν. Το παιδί έπαθε ατονία και έπεσε κατακόρυφα το ζάχαρο του και τώρα νοσηλεύεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση ένεκα της άμεσης ανταπόκρισης των πρώτων βοηθειών της Πολυκλινικής Υγείας.

Όχι δεν έχω καθόλου ασφάλεια δυστυχώς θα τα πληρώσω όλα από την τσέπη μου δεν με νοιάζει αυτό φυσικά φτάνει γίνει καλά το παιδί μου.

Θεωρώ είτε άλλαξαν οι κανονισμοί μετά το ΓΕΣΥ είτε όχι επιβάλλετουν να δεχτούν το μωρό στις πρώτες βοήθειες για να το βοηθήσουν ΝΑ ΖΗΣΕΙ και όσο αφορά τα διαδικαστικά θα τα έκανα μετά την εισαγωγή του στις πρώτες βοήθειες.
Κανονίσαμε στο πι και φι διαβατήριο του Κινέζου και αφήνουμε τα παιδιά μας να πεθάνουν μέσα στα χέρια μας ντροπή σας και πάλι ντροπή σας»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση