ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκαν «μαχαίρια» στο πλατό του ΣΙΓΜΑ - Φουντώνουν οι προεκλογικές κόντρες (vid)

«Θα με αφήσετε να πω αυτό που θέλω και δε θα με φιμώσετε!»

Μια έντονη αντιπαράθεση με πολύ υψηλούς τόνους και ατάκες «φωτιά» ξέσπασε σήμερα (2/01) στο πλατό του ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή, Μεσημέρι και κάτι, ανάμεσα στον εκπρόσωπου τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομο Προδρόμου και την εκπρόσωπου τύπου του επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Με αφορμή το κούρεμα οι δύο τους «έβγαλαν μαχαίρια» με την κ. Χαραλαμπίδου να κατηγορεί ευθέως τον κ. Προδρόμου ότι λέει «μισές αλήθειες» και αυτόν να της απαντά «Μην λέτε ψέματα».

Η απάντηση του κ. Προδρόμου εξαγρίωσε την κ. Χαραλαμπίδου : «Δε λέω ποτέ ψέματα κύριε Προδρόμου! Και προσπαθήσατε πολλές φορές να με συκοφαντήσετε γιατί φοβάται η κυβέρνηση σας την κριτική που ασκώ».

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα όταν ο κ. Προδρόμου μιλούσε «πάνω» από την κ. Χαραλαμπίδου με αυτήν να ξεσπά «Θα με αφήσετε να πω αυτό που θέλω και δε θα με φιμώσετε!»

Σφήνα στην αντιπαράθεση μπήκε και η η εκπρόσωπος του Νικόλα Παπαδόπουλου, Άννα – Προοκοπίου Κουκκίδου, όταν ερωτήθηκε από τον κ. Προδρόμου να απαντήσει γιατί διαμαρτύρονται από την στιγμή που ψήφισαν το κούρεμα. Η ίδια δεν έχασε ευκαιρία και κατηγόρησε τον Νίκο Αναστασιάδη για ελλιπή προγραμματισμό και προετοιμασία που οδηγήσαν στις τραγικές κατάστασεις τον Μάρτη του 2013.

Ο εκπρόσωπος του Γιώργου Λιλλήκα, Αντρέας Αποστόλου, αφού άφησε τους υπόλοιπους να τελειώσουν είπε: «Μόλις απαντήθηκε το ερώτημα γιατί πρέπει να γυρίσει σελίδα ο τόπος μετά από αυτή την δεκαετία. Την δεκαετία της νυν κυβέρνησης της προηγούμενης και του κ. Παπαδόπουλου που στήριξε και της δυο».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση